Het ABK-huis is open!

In verband met het coronavirus hebben wij maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te kunnen gaan. Uiteraard gelden -indien niet anders vermeld- gewoon de basisafspraken in onze accommodatie.

Het uitgangspunt is: een veilig en aangenaam verblijf voor jou én onze vrijwilligers. Daarvoor gelden in deze periode wel een paar andere afspraken dan je van ons gewend bent.

Uiteraard blijf je thuis (en annuleer je je verblijf) als er sprake is van  coronaverschijnselen bij jezelf of bij één van je huisgenoten.

Alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM gelden ook bij ons, daarnaast hebben wij te maken met richtlijnen vanuit het Nivon.  Ondanks en dankzij alle maatregelen kunnen wij een prettig en verantwoord verblijf bieden. Daarbij geldt onze belangrijkste afspraak:

Wees aardig voor elkaar!

Info over reserveren

Je bent van harte welkom, maar wel graag van te voren boeken. Last-minute-reserveringen zijn helaas niet mogelijk; je boekt minimaal 2 dagen  voor de gewenste verblijfsdatum. Boek je via internet, dan ontvang je een optie/aanvraag-melding.  De aanmeldsecretaris beoordeelt of er nog plaats is en zal op je mail of aanvraag reageren.

    • ams.abk@nivon.nl         aanmeldsecretariaat (per mail heeft voorkeur)
    • nivon.nl                            online via onze website
    • 088-0990970                  aanmeldsecretariaat

Het wordt anders, maar niet minder leuk!

Heb je vragen?
Neem dan contact op met de aanmeldsecretaris via ams.abk@nivon.nl