Natuurvriendenhuis
Het ABK-huis
Natuurvriendenhuis
Het ABK-huis
Natuurvriendenhuis
Het ABK-huis

Nieuws en activiteiten

JUMP-Zomerkampen in het ABK-huis

 Ook in de zomer van 2021 is het vanwege de afstandsmaatregel nog niet mogelijk om álle activiteiten van de JUMP-op het kampeerterrein te laten plaatsvinden. We moeten rekening houden met beperkingen voor de begeleiders en deelnemers aan de kampen –  slapen, douchen en koken gebeurt in het ABK-huis.

Alleen op deze manier is het mogelijk om meer dan 120 kinderen ook nu weer een geweldige zomer te laten beleven!

Vanaf zaterdag 24 juli tot zondag 22 augustus is het ABK-huis daarom volledig gereserveerd voor 4 weken Zomerkampen.

Individuele gasten en gezinnen zijn vanaf 23 augustus weer van harte welkom!

(Alternatief) PiKa festival gaat helaas niet door

Met pijn in het hart deelt de Pika-commissie mee dat er toch geen PIKA-festival van 10-12 september gaat plaatsvinden. Dit besluit is genomen vanwege de aanhoudende onzekerheid over de situatie in september.

Dat betekent dat de kamers (en kampeerplaatsen op Het Hallse Hull) weer beschikbaar zijn voor  individuele gasten, gezinnen en kleine groepjes.

Uiteraard nemen we de geldende coronamaatregelen in acht, zoals de 1,5 m- afstand, en een beperkt aantal huishoudens tegelijkertijd in het huis. Kijk hier om een aanvraag in september te doen, of mail de aanmeldsecretaris: ams.abk@nivon.nl

ABK-Huis en het coronavirus

update 21 juli 2021

Het ABK-huis is open!

In verband met het coronavirus hebben wij maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te kunnen gaan. Uiteraard gelden -indien niet anders vermeld- gewoon de basisafspraken in onze accommodatie.

Wij organiseren het verblijf van een beperkt aantal huishoudens tegelijkertijd in het huis. Daarmee geven we iedereen de ruimte om de 1,5m-richtlijn te volgen.

Het uitgangspunt is: een veilig en aangenaam verblijf voor jou én onze vrijwilligers. Daarvoor gelden in deze periode wel een paar andere afspraken dan je van ons gewend bent.

Grote groepsbijeenkomsten en familiefeesten zijn vooralsnog niet toegestaan.

Uiteraard blijf je thuis (en annuleer je je verblijf) als er sprake is van  coronaverschijnselen bij jezelf of bij één van je huisgenoten.

Alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM gelden ook bij ons, daarnaast hebben wij te maken met richtlijnen vanuit het Nivon.  Ondanks en dankzij alle maatregelen kunnen wij een prettig en verantwoord verblijf bieden. Daarbij geldt onze belangrijkste afspraak:

Wees aardig voor elkaar!

In deze poster lees je meer over de bijzonderheden voor en tijdens je verblijf.

Info over reserveren

Je bent van harte welkom, maar wel graag van te voren boeken. Last-minute-reserveringen zijn helaas niet mogelijk; je boekt minimaal 2 dagen  voor de gewenste verblijfsdatum. Boek je via internet, dan ontvang je een optie/aanvraag-melding.  De aanmeldsecretaris beoordeelt of er nog plaats is en zal op je mail of aanvraag reageren.

    • ams.abk@nivon.nl         aanmeldsecretariaat (per mail heeft voorkeur)
    • nivon.nl                            online via onze website
    • 088-0990970                  aanmeldsecretariaat

Het wordt anders, maar niet minder leuk!

Heb je vragen?
Neem dan contact op met de aanmeldsecretaris via ams.abk@nivon.nl

X