Gastheren en -vrouwen

Het ABK-huis wordt net als alle andere 12 Nivon-natuurvriendenhuizen beheerd door vrijwilligers. De huiswachten hebben de dagelijkse leiding en zijn verantwoordelijk voor de gang van zaken in en om het huis. Zij doen al het mogelijke om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, maar een goede samenwerking met de gasten is daarbij van belang. Zo wordt van de gasten verwacht dat ze helpen om de gebruikte ruimtes schoon en overzichtelijk te houden. Ook gaan we ervan uit dat de aanwezige gasten rekening houden met elkaar.

Vrijwilliger worden?

Vele handen maken licht werk. Bij het ABK-huis hebben we plaats voor diverse vrijwilligers. Daarbij houden we rekening met ieders kunnen. Vind je het leuk om gastheer/ gastvrouw te worden? Werk je graag met de zaag- en tuinploeg op het terrein van het kampeerterrein? Wil je ons helpen op het gebied van PR? Of heb je andere talenten en interesses die je bij ons wilt inzetten? Neem dan contact op met de beheercommissie.

Informatie

Natuurvriendenhuis ABK-Huis Hallseweg 12 6964 AM Hall (bij Eerbeek) 088 0990 970 (aanmeldsecretaris) 088 0990 950 (ABK-huis)
Zoek & boek
Tarieven
Mail de aanmeldsecretaris
Kampeerterrein Het Hallse Hull
Nivon is meer